Taki Marinković konačno progovorio o detaljima afere sa Teodorom Delić! „Znam je sedam meseci, nikad nije…“

od strane | mar 5, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Taki Marinković, otac popularne rijaliti učesnice Maje Marinković, u svom gostovanju u emisiji ‘Pitam za druga’ progovorio je o njegovoj aferi sa Teodorom Delić.

Taki je priznao koliko se dugo poznaju, pa je zatim dao sud o tome da li smatra da će veza između Teodore i Bebice uspeti ili ne.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ja sa tom devojkom nemam ništa, mi smo izlazili po splavovima, ja ne bih da pričam o tome, znam je šest sedam meseci, čuli smo se preko video poziva, prema meni je bila super cura, nikad nije opsovala nikoga. Mi smo se viđali na dva tri dana i onda se ne vidimo po par nedelja i tako. Ti što oni pričaju Era i ostali, ja u to ne verujem. Ona je bila pozvana kod mene na rođendan i tako smo počeli da se družimo – rekao je Taki.

Foto: Informer

 

Na pitanje da li smatra da će njihova veza uspeti rekao je:

– Bebica se išlifovao i namerno pravi frku da bi dobio pitanja gledalaca, što je legitimno pravo. On je mnogo naučio o rijalitiju prošle godine jer su tad tamo bili veliki igrači. Ja im želim da opstanu ali nešto ne verujem, Bebica je porodičan čovek dok Teodora voli da izlazi, ona je puna života, izlazi po klubovima, bila je dva puta ove godine na moru i stvarno mislim da su totalno različiti, ona je neiživljena devojka.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs