SVI STE DOBRODOŠLI! Ronaldo raširio ruke i zove u Saudijsku Arabiju!

od strane | jun 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ronaldo je odradio pola sezone od dvoipogodišnjeg ugovora koji je potpisao u januaru – najvećeg u istoriji fudbala. Kaže, posle višemesečnog boravka u Saudijskoj Arabiji, srećan je, zadovoljan i nema nameru da ide pre isteka saradnje sa Al-Nasrom.

Za ligu je rekao da je dobra, takmičarska i da ima još mnogo prostora da napreduje.

– Imamo vrlo dobre ekipe, odlične domaće igrače, ali infrastruktura – trebalo bi u tom pravcu da se poboljša situacija. I sudije takođe, VAR sistem, trebalo bi da donose brže odluke – rekao je Ronaldo za SPL.

Reuters

Naravno, Portugalac nema razloga da ne bude nezadovoljan, ima 200 miliona razloga da bude ispunjen.

– Srećan sam ovde, želim da nastavim ovde, i nastaviću ovde.

Trebalo mu je neko vreme da se adaptira na život i prilike u Saudijskoj Arabiji. Druga je kultura, drugi svet, navike ljudi… Utiče to i na fudbal.

printscreen

– U Evropi smo više trenirali prepodne, a ovde poslepodne, ili noću čak. Kada počne Ramazan, treniramo i u 10 sati uveče, što mi je bilo vrlo čudno – rekao je Portugalac.

Saudijska Arabija je napravila „bum“ na fudbalskom tržištu. Dolazak jedne takve zvezde kao što je Ronaldo je, jasno, i mig za ostale najveće igrače da u smiraj karijera krenu istim putem.

Poslednjih nedelja pominje se dolazak Benzeme, Mesija… Ronaldo kaže – neka dođu, dobrodošli su.

– Ako zaista dolaze, veliki igrači i velika imena, mladi igrači, iskusniji, svi su dobrodošli. Ako se to desi, liga će biti još bolja, godine nisu važne – zaključio je Portugalac.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs