SVE SE ODRAZILO NA MOJE SAMOPOUZDANJE I RASPOLOŽENJE Sanja Vučić otkrila detalje o svojoj bolesti, pa otkrila šta je najviše muči!

od strane | apr 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sanja je priznala da je nezadovoljna jer ne može da izgubi kilograme, te da njeno zdravstveno stanje utiče na njeno samopouzdanje.

ATA Images

Sanja Vučić, pevačica

Ja sam nezadovoljna, isključivo zato što nikako ne mogu da smršam! Imala sam problem sa štitnom žlezdom i mislim da je to ustvari uzrok svemu. Ona mi se i deslila zato što nisam bila hrabra ranije, nisam se oglašavala, nisam pričala u svoje ime, izražavala svoje nezadovoljstvo i sve me sustiglo. Što je najgore od svega, u tom trenutku nisam znala da imam takve probleme. Sada se lečim, imam terapiju – rekla je Sanja u emisiji Magazin In, pa dodala:

E-Stock

Sanja Vučić, pevačica

Sve se to odrazilo na moje samopouzdanje i rapoloženje, a u tom trenutku smo krenuli ceo projekat sa grupom! Onda sam shvatila da svi negativni komentari, na primer, koje dobijamo kao javne ličnosti nisu vredni stresa. Ta osoba će jednu sekundu posvetiti tebi, i reći nešto loše ili napisati, i apsolutno više neće razmišljati o tebi. Nema onda potrebe da ja ceo dan provedem nervozna i ljuta razmišljajući o tome.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Opširnije

Izvor: Informer.rs