SVADBA JE TRAJALA PUNA TRI DANA! Za svadbu Džejeve ćerke je sve spremno, a evo kako je izgledala njegovo venčanje!

od strane | maj 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Za slavlje je sve spremno – kum pevača Zoran Jagodić Rule sve vreme je proveo uz mladu, pomažući joj pri organizaciji. Prema dosadašnjim natpisima, među zvanicama su i brojne poznate ličnosti koje su bile bliske s legendarnim folkerom, a kako je Rule napomenuo za domaće medije, prvi ples mladenci će odigrati uz čuveni hit „Sunce ljubavi“.

Printscreen

Fotografija sa Džejevog venčanja

Kada je Džej, sa druge strane, bio rešio da stane na ludi kamen, svadba je trajala puna tri dana. Gosti su mu dolazili sa svih strana sveta, ne bi li kako i dolikuje proslavili njegovu i Nadinu ljubav. Džej je Nadu obožavao, njeno ime je čak i istetovirao na ruci, pisalo se ranije. Nada mu je podarila naslednice Mariju i Anu, koja je već udata za pevača Adila Maksutovića.

Dok stara fotografija s njegove trodnevne svadbe iznova kruži društvenim mrežama, kako mu se danas udaje ćerka, podsećamo kako je Džej pričao o svom venčanju ne skidajući osmeh sa lica.

tv pink printscreen

Džej Ramadanovski, pevač

Fora je u tome što se nismo budili uopšte. Svadba je počela u petak, a završila se u ponedeljak. Tri dana je trajala i, baš, evo, tu, što ja kažem, Dorćol – Menhetn, svi moj drugovi ovde, to je stvarno bilo toliko naroda. Drugovi od mojih drugova iz cele stare Jugoslavije, pa iz Nemačke, Italije, Holandije, ma. Nema odakle nisu došli na svadbu. Uglavnom iz neke moje branše, ali bili su malo jači mangupi. Odu kući, odspavaju dva, tri sata i vrate se. Tri muzike sam imao. Dok jedni prave pauzu, drugi sviraju i sve tako. Nema pauze! Nenormalna svadba. Tri dana, šator i samo ljuljaj – kazao je Džej svojevremeno tokom jednog televizijskog gostovanja.

Nada i Džej ostali su bliski i posle razvoda. Udruženim snagama brinuli su o naslednicama, a Džej je jednom naglasio kako je ona za njega i heroj.

Nemam ljubav. Ponekad mi zafali, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zagotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali… Živeo sam tako, zarađivao, trošio – objašnjavao je nekad u izvesnoj emisiji. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs