Sudio dva meča na Evropskom prvenstvu, pa poslat kući!

od strane | jun 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Holandski sudija Dani Makeli neće suditi u nastavku Evropskog prvenstva u Nemačkoj i već se vratio u Roterdam.

Makeli delio pravdu na dve utakmice tokom Evropskog prvenstva, a kako prenosi portal AD, na oba meča je bilo dosta prigovora na njegove odluke.

Holanđanin je sudio Hrvatskoj u utakmici protiv Italije, a selektor Zlatko Dalić i hrvatski fudbaleri su bili besni na njega jer je utakmicu produžio za čak osam minuta, a Hrvati su upravo u tom poslednjem minuti sudijske nadoknade primili gol i tako završili svoju avanturu na ovom takmičenju.

Prigovor na njegovo suđenje imala je i reprezentacija Mađarske, a oni su se bunili zbog primljenog gola na utakmici protiv selekcije.

Mađarski selektor  Marko Rosi je tvrdio kako je Gundogan napravio prekršaj u napadu u akciji iz koje je Jamal Musijala postigao gol, ipak pogodak je priznat.

Holandski arbitar je tako spakovao kofere, tako da je za njega tekuće Evropsko prvenstvo završeno.

sledeća vest

TV

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs