Stravične vesti! Izrešetan poznati muzičar!

od strane | jul 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Hoze Mario Duarte, poznat kao Mario di-džej ubijen je u nedelju u Pirapetingi, u Brazilu kada je odbio da nastavi da pušta muziku u Baru do Branco, pišu strani mediji.

Muzičar Hoze izvučen je iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro. Tu je ubijen iz vatrenog oružja.

Mario je prvo preko svog Instagrama pozvao ljude u pomenuti bar uz obećanje da će „svirati samo najbolje“, ali se žurka završila tragično po njega. U trenutku kada je Mario rešio da završi sa puštanjem muzike, grupa muškaraca je počela da ga muči da nastavi da je pušta.

Svedoci su ispričali da je banda počela da se svađa sa di-džejem, pre nego što je on krenuo kući. Po povratku na svoje imanje u Santo Antonio de Padovi, najmanje dvojica muškaraca su ga pratila pre nego što su ga iz mraka napali. Hoze je izvučen iz svoje kuće pod pretnjom pištolja, a nasilnici su ga potom odveli u udaljenu oblast Alto do Moro. Tu je ubijen iz vatrenog oružja.

Foto: youtube/printscreen

 

Nekoliko ljudi koji su bili prisutni na žurki identifikovali su jednog od osumnjičenih. policiji su rekli i da ih je čovek upozorio da će ih ubiti ako se usude da ga prijave. Osumnjičeni je pobegao prema Minasu, ali su ga policajci uhapsili u Estrela Dalvi. Priveden je i jedan od njegovih drugara koji se krio na istoj adresi.

Policija je kasnije saopštila da je treći muškarac uhapšen u vezi sa ubistvom na nepoznatoj lokaciji, a istraga se nastavlja.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs