STRAVIČNA ISPOVEST ŽRTVE NASILNIKA SA ZVEZDARE! Udarao me je u glavu i grudi, uhvatio me za vrat i za to vreme silovao!

od strane | jun 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Kako se nezvanično navodi, D. S. je na saslušanju iznela stravične detalje torture kroz koju je prolazila u poslednjih par meseci.

Prenosimo delove njene potresne ispovesti koja je zaista signal da se prema nasilnicima moraju primenjivati mnogo strožije kazne:

„Bebu smo dobili pre šest meseci, dečaka, a maltretiranje je krenulo pre neka dva meseca. Počelo je sa psihičkim nasiljem, da bi se vrlo brzo pretvorilo u fizičko. Batine su bile redovne. Sve više sam ga se plašila i nisam smela da ga prijavim, jer mi je pretio da će me ubiti. A onda je počeo da bije i našu bebu… To je radio kada ja nisam bila tu, odnosno, kada je ostajao sam sa našim sinom. Bio je pun modrica i stalno je plakao… Iz dana u dan je imao sve više povreda koje su bile i po glavi – ispričala je D. S.

Iako je znala da mora da pobegne iz tog pakla, kako je dodala, strah je potpuno paralisao.

„Iz dana u dan me je tukao sve više, udarao me je i davio i dok sam držala našeg sina u naručju. Veče pre nego što sam skupila snagu da ga konačno prijavim me je prvo vređao, psihički maltretirao, onda je ponovo nasrnuo na mene, ali ovog puta je bilo gore nego ikada pre. Pretukao me je, udarao me je u glavu i grudi, potom me je uhvatio za vrat, mislila sam da će me ugušiti, i silovao za to vreme. Molila sam ga da prestane, plakala sam, plakala je beba… Mislila sam da će me ubiti. Kada je završio iživljavanje, ostavio me je da ležim u krevetu, bolovi su bili toliko jaki da sam mislila da neću dočekati jutro. Ujutru je ustao, spremio se za posao i ponašao kao da se ništa nije dogodilo, sačekala sam da izađe napolje i odmah sam pozvala policiju“, rekla je ona između ostalog.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs