Šta se dešava u Rusiji?! Putin izdao hitno naređenje! „Preduzmite mere…“

od strane | jul 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Vlada Ruske Federacije treba da proveri i po potrebi unapredi sistem za blagovremeno otkrivanje konfliktnih situacija u sferi međunacionalnih odnosa u zemlji, naložio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

– Nalaže se Vladi Ruske Federacije da proveri efikasnost rada državnog informacionog sistema za monitoring u oblasti međunacionalnih i međuverskih odnosa u cilju ranog sprečavanja konfliktnih situacija. Posebnu pažnju je potrebno obratiti na pravovremeno otkrivanje konfliktnih situacija u navedenoj oblasti i operativni odgovor na njihovo pojavljivanje. U slučaju da je potrebno, preduzeti mere za poboljšanje efikasnosti ovog sistema – navodi se u jednoj od tačaka objavljenoj na sajtu Kremlja.

Kako se navodi, ulazak u sastav Rusije četiri nova regiona i njihovo učešće u sprovođenju državne nacionalne politike biće uzeto u obzir u Strategiji državne nacionalne politike Ruske Federacije do 2025. godine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs