Srpska pevačica gost „Vogue“ žurke u Parizu! Didi Džej se pojavila u skupocenoj haljini, a tek da joj vidite naočare (VIDEO)

od strane | mar 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

„Nedelja mode“ se večeras završava velikom žurkom na koju je pozvana pevačica Dijana Rokvić

Didi Džej, pevačica koja karijeru gradi u Americi, proteklih dana bila je gost „Nedelje mopde“ u Parizu gde je organizovala sopstvenu žurku za više od 300 zvanica, a večeras je ona gost na partiju koji organizuje najprestižniji svetski magazin „Vogue“.

Dijana je objavila snimak sa ove žurke kojoj prisustvuju poznate svetske zvezde, a posebno javne ličnosti od značaja u Parizu. Pevačica se na ovom partiju pojavila u crnoj „Balenciaga“ haljini, a najveću pažnu privukle su njene naočare koje su delo jednog francuskog dizajnera i specijalno su rađene upravo za Didi:

– Dobila sam poziv direktno iz „Vogua“ da se pojavim na njihovom partiju i privukla sam najveću pažnju svojim stajlingom. Osim mene gosti su brojne poznate ličnosti iz Pariza, urednici časopisa i mnogi drugi – kazala je za Informer.rs Didi Džej. 

sledeća vest

Vesti

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Opširnije

Izvor: Informer.rs