Srbija se digla na noge! Nakon sramnog napada na devojčicu sa Kosmeta, stižu poruke podrške: Pavlina, ne damo te! (FOTO)

od strane | jan 16, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije Pavlina Radovanović, koja peva srpske tradicionalne, kosovske i patriotske pesme, našla se na meti Šolakovih tajkunskih novinara koji su je osudili zbog njenog rodoljublja!

Naime, ova talentovana devojčica svoju ljubav prema našoj zemlji deli sa drugima putem pesama, a tajkunski novinari počeli su javno da je linčuju zbog njenog patriotizma!

Tako je Željko Veljković okarakterisao njen izvanredan nastup kao „opštenarodni povratak u srednji vek“, dok je isto tako sraman i krajnje neprofesionalan komentar podelila je i Vanja Đurić koja je uporedila ovu ekstremno talentovanu devojčicu sa „staramajkom iz kosovskog ciklusa“.

Nakon što se jedna mala i nevina devojčica, koja samo pesmom širi ljubav i patriotizam, našla na meti šizofreničara kojima ništa nije sveto, počela je da pristiže podrška sa svih strana. 

Ljudi se u velikoj meri oglašavaju, a poruke koje šalju Pavlini su:  „O tebi govore tvoja dela, a oni neka pričaju“, „Ponos“, „Bog prati hrabre“, „Pusti ih, bog sve vidi“, „Ti si naš ponos i dika“, „Pavlina, uz tebe smo i ne damo te“… 

Opširnije

Izvor: Informer.rs