Srbija ovo čeka 24 godine! Evo gde možete da gledate prenos meča sa Englezima

od strane | jun 16, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalska reprezentacija Srbije od 21 čas igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu posle čak 24 godine i to protiv Engleske (RTS 1, TV Arena sport Premium 1).

Prenos meča možete da gledate na dve televizije, na prvom programu RTS-a i TV Arena Premium 1 kanalu, dok na našem portalu možete da pratite tekstualni prenos utakmice naših „orlova“, kao i svih mečena na Evropskom prvenstvu. 

Juriš na Engleze

Meč počinje u 21 sat, ali budite uz naš portal ceo dan jer ćemo za vas imati fotografije i video snimke sa lica mešta, videćete kako se zagrevaju za meč naši navijači u Gelzenkirhenu, ali i Englezi, najavljen je dolazak 40.000 navijača „Gordog Albiona“. Prema Piksijevim rečima, očekuje se da Srbija napadne Englesku, pa čak i da na 1:0 krene po drugi gol. Takođe, selektor je rekao da zna startnih 11 i Srbije i Engleske i obećava da će Srbija biti zadovoljna. U Beogradu je naglasio da se nada četvrtfinalu. Nacija bi bila zadovoljna borbom naših igrača i samo da se prođe grupa.

Foto: Starsportphoto

Dušan Vlahović spreman kao zapeta puška

Prvi korak ka tom cilju Piksi može da napravi već u nedeljnom okršaju sa Englezima. Podiže selektor malo atmosferu pred utakmicu, u prepoznatljivom stilu je uzvratio kada su ga pitali šta će biti ako „orlovi“ povedu. 

– Naređenje će onda biti da postignemo drugi. Vrlo prosto. Sad su to malo šaljiva pitanja, ali ćemo videti kako se utakmica bude razvijala. Igranje sa Engleskom traži potpunu koncentraciju. Učinićemo sve da uđemo u šanse iz kojih može doći do egzekucije, ali ne zaboravite da se fudbal igra u dva pravca. Ovo je turnirski tip takmičenja, svaki gol, svaki bod i karton znače – rekao je Stojković. 

sledeća vest

TV

Live TV

Putin će uraditi ono čega se svi plaše, ako Zapad nastavi da provocira! Sudbina Ukrajine se nalazi u ruskim rukama (VIDEO)

U novom izdanju emisije Rat uživo, o aktuelnim ratnim žarištima u svetu, odnosima Rusije i Zapada, ali i o mirovnom samitu u Švajcarskoj, govorili su gosti prof. Miloš Laban, politički analitičar, Danijel Simić, osnivač portala „Frontal.rs“, Dejan Jelača, novinar i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs