Srbija ne sme da stane zbog budućnosti! Đorđević: Opozicija uspela da prevaziđe sopstvenu moralnu nakaznost

od strane | nov 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević oštro je ragovao na sraman film koji je sinoć prikazan na TV N1, a koji je samo deo prljave kampanje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića koju sprovodi ova tajkunska televizija.

Saopštenje Zorana Đorđevića prenosimo u celosti:

– ​Bilo je za očekivati da će sve ono, ma kako raznorodno bilo čak i unutar onoga u šta su se udružili (svih tih njihovih zbrda-zdola sklepanih „kolona“), a što sebe naziva opozicijom aktuelnoj vlasti (iako bi ispravnije bilo reći za njih sve da su – opozicija Srbiji), od početka izborne kampanje krenuti brutalno i žestoko, nečasno i podlo, sa napadima prepunim laži, propagandnih trikova, reciklirajući stare izmišljotine i fabrikujući nove gadosti, dosledno ostvarujući svoj (jedini) politički program – mrzimo Vučića!

Nažalost, i na njihovu sramotu, uspeli su, kroz neke od onih tobože „nezavisnih, profesionalnih i slobodneih medija“ da prevaziđu sopstvenu, do sada mnogo puta pokazanu i potvrđivanu, niskost i moralnu nakaznost, a naročito su to iskazali filmom koji je prikazan na jednoj od one dve televizije koje su same sebe proglasile nekakvim etalonom novinarstva i novinarske etike. I taj film i onaj sramni napis u Đilasovom službenom glasniku samo su potvrdili da ovi izbori koji su pred nama neće biti takmičenje u programima, idejama, rešenjima i poređenjima postignutih rezultata – već besramni i podli izliv ostrašćenosti mrzitelja Aleksandra Vučića, još jedan gebelsovski performans propalih političara, alavih tajkuna i zgubidana svake vrste, stručnjaka opšte namene, željnih privilegija i vlasti i mogućnosti da se opet bogate na račun građana Srbije.

Nasuprot njihovoj politikantskoj  mimikriji, lažima, bolesnoj mržnji prema Aleksandru Vučiću, nasuprot svima njima, toj umišljenoj „eliti“ koja u svojoj političkoj impotentnosti i jalovosti ne ume, niti zna, išta da uradi, niti na bilo koji način da doprinese boljem životu građana Srbije – stoji predsednik Aleksandar Vučić, stoji SNS, stoji lista za budućnost, stoji jedinstvo, znanje i snaga, stoje putevi i bolnice, škole i vrtići, stoje građani – studenti, radnici, penzioneri – Srbije, njihove porodice, koje veruju u tu budućnost i vide, prema postugnutim rezultatima, da je ta budućnost moguća i ostvariva. Srbija ne sme da stane upravo zbog svih njih, zbog nas, zbog naše dece. Živela Srbija!

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs