Sramno ponašanje šampiona Evrope… Ataman drugi put uzastopno isključen! Olimpijakos grabi ka tituli (VIDEO)

od strane | jun 7, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde – Ajzea Kenan, nakon trojke utišavao je Turčina…

Jeste Panatinaikos pre desetak dana postao šampion Evrope, ali će na trofej u Grčkoj izgleda još morati da čekaju. Nakon što je Olimpijakos došao do titule u Kupu, četa Jorgosa Barcokasa na dobrom je putu da odbrani tron i u nacionalnom šampionatu. Nakon uvodne dve utakmice finalne serije – crveno-beli iz Pireja vode sa 2:0! 

Olimpijakos je bez ikakvih problema, kao uostalom i mnogo puta ove sezone, savladao Panatinaikos. Meč igran u „Dvorani mira i prijateljstva“ ostao je u senci skandaloznog ponašanja Ergina Atamana. Turčin je na sve načine pokušao da isprovocira rivala, a kada je pitanje pobednika bilo već rešeno na njegova dobacivanja upecao se Ajzea Kenen. 

Amerikanac je u finišu utakmice trojkom iz nemoguće pozicije stavio tačku na meč, a onda je u hodu ka odbrani gestikulirao Atamanu da ćuti. Turčin se, naravno, upalio, ušao u raspravu sa svima i na kraju zaradio isključenje! 

Inače, Ajzea Kenan nalazi se na meti Crvene zvezde, a kako prenose mediji iz Grčke do ozvaničenja transfera će doći kada bude završena finalna serija između Olimpijakosa i Panatinaikosa. 

Trener Panatinaikosa isključen je i u prvom meču finalne serije, a večeras je u Pireju ispraćen, očekivano, salvom zvižduka i uvreda. 

Crveno-bele je do pobede predvodio Vilijams-Gos sa 19 poena, Nikola Milutinov je dodao 17 uz devet skokova, Kenan je ubacio 16. Sa druge strane, Matijas Lesor je ubacio 21, a Kendrik Nan 13. 

Vesti

Politika

Ministarstva Srbije i RS: Odlična saradnja i iskreno prijateljstvo

Sastanak delegacije ministarstava Srbije i delegacije ministarstava Republike Srpske, koja je u zvaničnu posetu srpskoj prestonici stigla povodom prvog Svesrpskog sabora „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“, održan je danas u Beogradu, kada su pored ostalog učesnici poručili da u njihovim odnosima vladaju iskreno prijateljstvo i dobra saradnja.

Politika

Ministarke Žarić Kovačević i Jujić posetile Nacionalnu akademiju za javnu upravu

Nakon bilaternog sastanka koji je u okviru Svesrpskog sabora održan u prostorijama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave u Beogradu, ministarka državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije Jelena Žarić Kovačević i ministarka uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Senka Jujić posetile su Nacionalnu akademiju za javnu upravu (NAJU), kao centralnu instituciju za stručno usavršavanje svih zaposlenih u javnoj upravi Republike Srbije.

Opširnije

Izvor: Informer.rs