Sportski direktor Juventusa: Verujemo u Vlahovića, ali moramo da sredimo račune

od strane | jul 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalski klub Juventus oglasio se povodom priča o mogućem transferu srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

O odlasku golgetera „orlova“ iz Torina ovog leta se već dugo priča, navodno su za njega bili zainteresovani Bajern i Čelsi, a pre nekoliko dana se dovodio i u vezu sa Pariz Sen Žermenom. Ipak, mogući odlazak Vlahovića u „svece“ pao je u vodu, nakon što su pojedini navijači francuskog šampiona, inače albanbskog porekla, zapretili srpskom asu da će mu odseći tri prsta. 

Foto: Reuters

Kristijano Đuntoli veruje da će Vlahović ostati u Torinu

Novi sportski direktor „stare dame“ Kristijano Đuntoli otkrio je da on ne bi bio razočaran da Srbin ostane u torinskoj ekipi, ali da ako ponuda stigne na njihovu adresu da će razgovarati o tome. 

– Čvrsto verujemo u Dušana. I fokusirani smo na njega. Smatram da imamo odličan napad. Ali, jasno je i da moramo da sredimo račune. Pa, ako stigne ponuda koja se ne odbija… Kolika ponuda? Ne bih se bavio sumama. Pričaćemo o tome ako neka ponuda stigne – rekao je Đuntoli.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs