Španija mu je suđena! Razišao se sa Zvezdom, pa odmah našao novi posao

od strane | jun 10, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Slovenački košarkaš Majk Tobi, samo par sati pošto se razišao sa Crvenom zvezdom, našao je novo angažovanje.

Kako prenose španski mediji, američki centar koji ima državljanstvo Slovenije, nastaviće karijeru u Gran Kanariji. Klub sa Malog Kalemegdana tokom današnjeg dana rastao se sa 29-godišnjim Tobijem, nakon što nije opravdao očekivanja u minuloj sezoni. 

Ipak, Slovenac nije dugo čekao na novi posao, pošto je za njega pokazala interesovanje Gran Kanarija.

On će se tako u vratiti u Španiju, gde je gotovo proveo svoju dosadašnju evropsku karijeru i to igrajući u timovima poput Tenerifa, Valensije i Barselone. 

Slovenac je u Evroligi ove sezone u proseku beležio samo 3,7 poena i 2,3 skoka. U ABA ligi je pomogao crveno-belima da osvoje šampionsku titulu sa prosekom od 8,8 poena i 5,1 skokom. 

sledeća vest

Vesti

Društvo

Korać: Očekujemo pres centre iz Tel Aviva na Expo 2027

„Očekujemo da Peres Centar za inovacije i mir iz Tel Aviva bude prisutan na izložbi EKSPO 2027 u Beogradu. Razgovori koje smo vodili sa rukovodstvom Peres Centra daju nam razloge da verujemo da će se to i dogoditi. To bi bio značajan događaj za Srbiju, i značajna inicijativa za produbljivanje saradnje Srbije i Izraela kroz promociju mira i saradnje mladih“, rekao je Zoran Korać, direktor Instituta za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda.

Politika

„Ne odričemo se Rusije!“ Vučević: Nastavljamo saradnju uprkos pritiscima!

Verujem u tradicionalne odnose Srbije i Rusije, koji su zasnovani na istorijskim vezama, zajedničkom cilju da se sačuva vladavina prava, slobodarski duh svih država, nezavisnost i suverenitet država. Ono što smo zajedno prošli kroz istoriju, i onu dalju i bližu, obavezuje nas i u sadašnjem i u budućem periodu, stoga verujem u veoma dobre odnose, izjavio je za RT Balkan premijer Srbije Miloš Vučević.

Opširnije

Izvor: Informer.rs