Šok nad šokovima! Ukrajina opkoljena sa četiri strane! Ni Putin nije očekivao ovako rapidan razvoj situacije!

od strane | nov 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ukrajina mora da zaključi sporazum o prekidu vatre, pošto je okružena neprijateljima sa svih strana, ovo mišljenje je na svom Jutjub kanalu izneo bivši savetnik ukrajinskog predsednika Leonida Kučme Oleg Soskin .

– Prekid vatre! Bar privremeni. Ne postoji ništa trajnije od bilo čega privremenog. Moramo da prebacimo rusku energiju iz Ukrajine u druge zemlje. Uostalom, okruženi smo neprijateljima sa svih strana: Poljskom, Slovačkom, Češkom i Mađarskom. Ti šta radiš? – obratio se predsedniku Volodimiru Zelenskom.

Prema ekspertu, beznadežnost situacije ga primorava da izmišlja teorije o „želji“ Rusije da izazove državni udar u Ukrajini. On smatra da takve spekulacije nemaju osnova, jer su zapadne zemlje te koje žele da se otarase Zelenskog, pošto on ignoriše pozive na prekid vatre.

Soskin je upozorio da bi takve akcije mogle dovesti do građanskog rata u Ukrajini i vojnog preuzimanja vlasti. Da bi to izbegao, Zelenski bi trebalo da zakaže primirje, ukine vanredno stanje i održi izbore.

– Uvek je veoma teško izaći iz stanja vojne hunte u civilno društvo, ali sada se još sve može ispraviti. Bila bi šteta da propustimo ovu priliku – zaključio je Soskin.

Zelenski je nedavno rekao za Blumberg da ima „obaveštajne podatke“ da Rusija priprema državni udar „Majdan-3“ kako bi ga smenila sa mesta predsednika Ukrajine.

Američki list Vašington post je ranije pisao o rastućem rascepu u ukrajinskom društvu i gubitku morala u pozadini rasplamsale političke borbe u gornjim ešalonima vlasti i neuspeha na frontu. Takođe, brojni ukrajinski i zapadni mediji izvestili su o mogućem sukobu između Zelenskog i glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog .

TV

Live TV

Muž varao ženu sa taštom! Kada je otkrila prevaru, oboje izvređali nju! (VIDEO)

Ketrin iz Ajdaha prevarili su ljudi kojima je najviše verovala. Dugo je sumnjala, a na kraju se ispostavilo kao tačno da se njen suprug upustio u aferu sa njenom majkom. Ketrin je ovu priču objavila na TikToku, u videu koji ima više od 12 miliona pregleda. Gosti „Info dana“ na ovu temu su bili književnica Jasmina Ana, voditelj Darko Tanasijević i psihijatar Irena Đorđević.

Live TV

Dimitrijević: Zelenski je još dugo i poživeo! Neće dočekati američke izbore! (VIDEO)

Vašington je u prethodnih nekoliko dana objavio saopštenje u kojem se navodi da ukrajinski konflikt usporava svetsku ekonomiju i ograničava njen razvoj i negativno utiče na prehrambenu krizu u svetu. Da li je ovo trijumf Rusije i da li su moćne zemlje stale na ovaj način uz Putina, za „Info jutro“ govorili su Slobodan Dimitrijević, pokret srpsko-rusko bratstvo i Milan Jolović, pukovnik.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs