Sofija je srpska barbika! Margo Robi: Kad obuče kostime biće ista Barbi

od strane | jul 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pred svetsku premijeru ove komedije, Sofija je dobila priliku da se nađe u „ulozi“ najpoznatije lutke na svetu.

Sofija Milošević je srpska barbika! Manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića izabrana je da bude promo-lice filma „Barbi“, u kojem su holivudske zvezde Margo Robi i Rajan Gosling dočarali likove Barbi i Kena.

Pred svetsku premijeru ove komedije, Sofiji je dobila priliku da se nađe u „ulozi“ najpoznatije lutke na svetu.

Foto: Insajder

Sofija Milošević

Sofiju su pre mesec dana pozvali ljudi iz kompanije „Matel“, koja je još davne 1959. godine proizvela prvu lutku barbi. Oni su ujedno i producenti filma i odlučili su se za promotivnu kampanju u desetak država iz celog sveta, među kojima je i Srbija. Naša manekenka je bila oduševljena kada su je pozvali i odmah je prihvatila ponudu – priča izvor za Informer i dodaje da je Sofija bila počastvovana kada su joj saopštili da je u njenom izboru učestvovala i holivudska zvezda Margo Robi, koja igra glavnu ulogu u filmu:

Foto: Printscreen/Instagram/margotrobbieofficial

Margo Robi u filmu „Barbi“

Osim što glumi, Margo je i producentkinja filma i bila je uključena u svaki deo tog projekta. Poslali su joj Sofijine fotografije i ona je bila oduševljena koliko naša manekenka podseća na barbiku. Rekla je: „Kad obuče kostim, biće ista ja!“ Dala je zeleno svetlo i tako je Sofija dobila taj angažman.
Sofija u kampanju kreće 17. jula i tada će obući kostime čuvene filmske Barbi.

Foto: Printscreen/Instagram/margotrobbieofficial

Margo Robi u filmu „Barbi“

Nosiće garderobu koju su napravili posebno za nju, a po ugledu na originale koje je Margo nosila u filmu. Slikaće se u Barbinoj kući i njenom automobilu, a ceo koncept biće veličanstven i bajkovit, baš kao što je u filmu. Sofija inače već ima glumačkog iskustva, tako da joj neće teško pasti ovaj posao – kaže naš izvor.

Nepoznato je koliko će Sofija zaraditi, ali se zna da je Margo Robi za ulogu Barbi dobila 12,5 miliona dolara i tako je postala najplaćenija glumica u Holivudu.

Foto: Printscreen/Instagram/margotrobbieofficial

Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken

Malo je falilo da odbijem ulogu. Producenti su hteli da u filmu bude samo jedna verzija barbike, a ja sam ih želela više – s crnom kosom, plavom, smeđom, potom da bude domaćica, uspešna poslovna žena… Kada su pristali, rado sam zaigrala u filmu – rekla je Margo za američke medije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs