„Smrt oca i razvod od Ane su mi dve najteže stvari“: Nikola Rađen otvorio dušu o teškim životnim trenucima

od strane | dec 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U razgovoru za jednu emisiju proslavljeni vatepolista Nikola Rađen otkrio je intimne detalje iz svog života, a kako kaže, najteže mu je pao razvod od bivše žene Ane Kokić i smrt oca.

Foto: Informer

 

Rađen je rekao kako je izgledao njihov odnos. 

Uvek smo vodili računa o poslovima. Nismo privatizovali poslove radi odnosa. Nismo bili sebični nikad, ni Ana ni ja. Nismo hteli kao: „Ja ću ovo, ti ćeš ono“, nije bilo toga. Mislim da je prevashodno bilo to da smo više vijali neke stvari koje su kasnije loše uticale u nekom procesu na nas nego što smo uspeli da se ostvarimo u nekim ciljevima, potrošili vreme. Lično ja na neke ljude koji nisu zaslužili, a bili su tu – otkrio je sportista.

Foto: Miloš Rafailović

 

U medijima je sve izgledalo idilično, divan brak i porodičan odnos, ali sa druge strane realnost je bila drugačija.

Ja ne polivam pepelom samo govorim kako je bilo. Ovo je iz pozitivne prizme mog gledanja šta je bilo manje prijatno od onoga što je bilo mnogo lepše. Anin i moj odnos trajao je 12, 13 godina, dve ćerke, zajednički prelepi momenti, medalje koje sam osvajao, a one bile na tribinama… To nema cenu, to je jako lepa stvar. A ovo je neka suština koja se dešava u većini partnerskih odnosa, odnosno muža i žene – rekao je Nikola i odgovorio na pitanje da li se kaje zbog nečega i koliko mu je krah braka teško pao:

Uh… Sad da li je neko bolje nešto mogao da uradili ili nije, kada je već došlo do toga, onda je kasno. Svakako su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam jer sam i ja čovek od krvi i mesa.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs