SLOBA IDE NA OPERACIJU! Pevač se sprema za liposukciju, skida salo sa stomaka i zateže kožu!

od strane | jun 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Iako mnoge žene misle da je Sloba idealan mušakrac, on o sebi izgleda ima drugačije mišljenje, te smatra da ima višak kilograma kojeg ne može da se solobodi prirodnim putem.

E-stock

Rešio da se otarasi viška sala… Sloba Radanović

On je, kako prenose mediji, odlučio da se podvrgne estetskoj korekciji. U pitanju je liposukcija u predelu stomaka. Intervencija je zakazana za kraj juna u jednoj klinici u Novom Sadu, a posle operativnog zahvata Sloba će na stomaku imati mišiće kao salivene.

– Sloba je u top formi, vežba redovno, hrani se pravilno, ali poželeo je da se otarasi nepotrebnih naslaga na stomaku. Raspitivao se i odlučio da se prepusti stručnjacima iz oblasti estetske hirurgije. To mu je preporučio prijatelj. Nije želeo da ide u Tursku, već se opredelio za Srpsku Atinu. I kod muškaraca i kod žena stomak je veoma važno područje tela, a njegov izgled za posledicu može imati veliko zadovoljstvo ili frustraciju, zavisi kako ko na to gleda. Sloba je krupan čovek i želi da mu svaki deo tela bude izvajan – kaže izvor i dodaje:

printscreen instagram

Jelena podržava Slobu u odluci da se operiše…

– Zahvat zatezanja stomaka namenjen je osobama sa opuštenim trbušnim mišićima i kožom koja ni nakon vežbi i regulisane ishrane ne može da povrati normalan tonus. To nije slučaj kod Radanovića, ali posle intervencije će imati prave pločice. Iako je nasledni faktor od velikog značaja, opušten stomak najčešće se javlja kod onih koji su drastično izgubili na kilaži. Radanović je oduvek bio jake građe, a nakon operacije sve će biti savršeno. Postoji nekoliko metoda zatezanja stomaka, od uklanjanja viška kože i masnog tkiva do većih zahvata kojima se učvršćuje ceo trbušni zid. Taj zahvat će biti izveden kod Slobe – dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, supruga Jelena mu je podrška.

– Ona ga podržava u svemu, pa i u ovoj avanturi. Zajedno su išli na konsultacije i dobro su se oboje uputili kako će sve izgledati. Za ovu intervenciju se odlučuje sve veći broj muškaraca. I oporavak ide brzo. Ide leto, oni spremaju bazen, pa kad se Sloba skine, njegova Jelena ima samo da ga slika i da se hvali kakvog muža ima na društvenim mrežama. Šalu na stranu, veruju da će sve biti kako treba, a Sloba jedva čeka kraj juna, kad će zahvat biti urađen. Mogao je on i pre toga, ali je bio previše angažovan nastupima u zemlji i inostranstvu. Napraviće malu pauzu, a kad se vrati na scenu, biće još bolji frajer – završava izvor. 

Ove navode Sloba nije komentarisao, a da li je istina verovatno će uskoro obavestiti javnost.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs