Skandal! Tajkunski Danas ne odustaje od kaljanja Srbije: Celo izdanje u službi slabljenja naše države u najtežim trenucima!

od strane | maj 22, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Tajkunski mediji nastavljaju po starom scenariju – naneti štetu Srbiji po svaku cenu!

I dok traje borba našeg rukovodstva na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Njujorku za očuvanje obraza i časti naše zemlje, tajkunski mediji se utrkuju ko će da nanese više štete.

Za sada prednjači niskotiražni tajkunsi list “Danas” koji je udarnički krenuo u kampanju etiketiranja srpskog naroda kao genocidnog, a sve službi slabljenja naše države u najtežim trenucima! 

Prvo, na naslovnoj strani pozvali su da se podrži inicijativa za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji vodi lavovsku borbu u Njujorku. 

Foto: printscreen Twitter

 

Reč je o inicijativi koja naravno nema nikakve šanse za uspeh, ali joj to i nije cilj. Smisao je da se takvom inicijativom da municija sarajevskim i drugim medijima koji će to odmah preneti, kako bi se deliegitimisao Vučić u Unedinjenim nacijama dok se bori za čast i obraz našeg naroda i da se može provući rečenica „Ma šta ovde Vučić priča protiv genocida, Srbi ga zbog toga ne žele za predsednika“! 

Zatim je u istom tajkunskom listu osvanuo tekst o “diskriminaciji” Bošnjaka u Pazaru, jer je samo jedan navodno primljen na obuku za pripadnika vatrogasne jedinice, a čak i ako je istina, to se u svakoj državi događa i sankcioniše, ali Srbija ne diskriminiše narode nikada, za razliku od, recimo, Hrvatske gde je uslov za formiranje sadašnje vlade upravo bilo to da u vladi ne sme da bude Srba!

Foto: printscreen Twitter

 

I treće, šlag na tortu, intervju sa preminulim autonomašem Živanom Berisavljevićem koji govori o “etnogenocidnoj politici Slobodana Miloševića”. Opet da se podvuče da su Srbi genocidni narod.

Dakle, cela novina u funkciji slabljenja naše države i davanja municije onima koji žele da nas upravo proglase za genocidni narod.

Foto: printscreen Twitter

 

I gle čuda, ovaj polsednji tekst, intervju, radio je Nedim Sejdinović, najbolji prijatelj  Dinka Gruhonjića. 

Mnogo slučajnosti za jedno izdanje opozicionih novina! 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs