ŠIROKO! KARLEUŠA NOVI DŽIP PLATILA KAO STAN U BEOGRADU! Ima masažere u sedištima i frižider, a samo za registarske tablice iskeširala stotine evra! (FOTO)

od strane | maj 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jelena Karleuša častila je samu sebe džipom od čak 183.000 evra! Pop zvezda pazarila je najnoviji „mercedes“ AMG G-63, koji spada u jedno od najluksuznijih vozila ovog brenda.

JK, koja je već duže vreme najavljivala da će kupiti automobil, pohvalila se novim mezimcem na društvenim mrežama.

printscreen

Jelena Karleuša – voli dobre automobile

Karleuša već sedam godina vozi „mercedes“ kupe GLE 450, koji joj je 2016. godine poklonio suprug Duško Tošić. Da bi je iznenadio, bivši fudbaler je iskeširao 70.000 evra. Pevačica je zbog posla i privatnih putovanja „starim“ kolima prešla hiljade kilometara, dosadio joj je i žarko je želela novi. Štedela je novac proteklih godinu dana i sad je konačno kupila novi model džipa omiljenog proizvođača automobila – priča dobro obavešten izvor za Informer i dodaje da „mala od skandala“ nije pitala koliko košta:

– Htela je bezbedan auto, pre svega zbog ćerki, s kojima često putuje. Ovaj džip ima blokadu motora, automatsko kočenje, senzor mrtvog ugla i vazdušne jastuke sa svih strana, čak i za kolena. Dodatan novac dala je i za personalizovanu registarsku tablicu, na kojoj su ispisani inicijali „JK“. To zadovoljstvo je doplatila još 800 evra.

printscreen instagram/karleusastar

Jelena Karleuša – pohvalila se novim četvorotočkašem

Pored toga što brine o bezbednosti, Jelena se odlučila za najskuplji model i zbog dodatne opreme.

Sva sedišta imaju grejanje, obložena su prirodnom kožom i masažerima! Svetla se prilagođavaju svim spoljašnjim uslovima, a tu je i kamera koja snima put, kontrolna tabla sa koje se reguliše ceo sistem u kolima, kao i odličan audio-sistem. Zanimljivo je da se retrovizor sam spušta pri hodu unazad, a brzine mogu da se menjaju na volanu. Čak je moguće kolima davati glasovne komande! Džip ima i mali frižider, kao i ostavu za čaše – kaže naš sagovornik.

printscreen instagram/karleusastar

Jelena Karleuša

Kao prava Lavica, volim skupe stvari. Tako je i kada je reč o kolima. Obožavam dobre i ozbiljne mašine na četiri točka. Često sam na putu i znači mi da se vozim u sigurnom automobilu. Ali ne volim brzu vožnju. Kada sam za volanom, vozim pažljivo i nikad ne prelazim maksimalnu dozvoljenu brzinu. Kada me neko drugi vozi, uvek mu napomenem da obrati pažnju i da vozi sporije – kaže Jelena.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs