ŠEST GODINA SAM U GRANDU RADILA BEZ DINARA! Karleuša otkrila tačne razloge za odlazak, pa Popoviću dala savet!

od strane | feb 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Karleuša, koja je imala odličan odnos s Popovićem i ovoga puta nije želela da ga uvredi, ali je iznela i svoju stranu priče o angažmanu u „Zvezdama Granda“ koji je trajao godinama: 

printscreen instagram

Jelena Karleuša odgovorila Saši Popović

– Obožavam Saleta. Nažalost, sve ovo što je izgovorio je istina, tačno je da sam čitavu svoju karijeru zabranjena što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300 posto, tačnije tri puta je veći. Sada sam najplaćenija, jupi ju! Tačno je da mi je pružio ruku kada niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su „Zvezde Granda“ uz mene imale najveći pik i procvat. Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema da „Zvezde Granda“ više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša, već produkcija. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili. I za kraj, dragi moj Sale, ako su „Zvezde Granda“ tako čarobne, zašto nikom drugom nije skakao honorar samo meni? Odgovor je jednostavan, zato što sam se ja za to i borila. Ponoviću „Zvezde Granda“ bez mene i ne postoje. Niko o vama ne piše, sem kada me ti pominješ u medijima ili kada neki kandidat moju pesmu. Tako da ti savetujem da se uvede poseban deo o takmičenju „JK blok“ gde će pevati samo moje pesme- napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu.

Instagram/printscreen

Podsetimo, Saša Popović je gostujući u jendoj mesiji izjavio da je cena Jeleninog nastupa drastično skočila zahvaljujući popularnom takmičenju:

– Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila ZG, toliko je i ZG značio za nju. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobije bez 12, 13 ili 20 hiljada evra – rekao je Popović i dodao:

ATA Images

Saša izneo šokantne detalje o Jeleni

– Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi se što sam je dao šansu da se iskaže kroz ovo takmičenje. Jelena Karleuša je svake subote 6 godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temema. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj- kazao je Saša. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs