SARA JO SNIMILA PESMU O SANDRI MELJNIČENKO! Stihovi su totalni urnebes, oduševićete se kada ih pročitate!

od strane | jun 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sara Jo snimila je pesmu o najbogatijoj Srpkinji na svetu, Sandri Meljničenko! Pevačica je juče objavila novi album pod nazivom „Bez kontrole“, na kojem se nalazi i numera nazvana po bivšoj članici grupe „Models“.

FOTO: Luka Bošković

Sara Jo

Glamurozni život rođene Beograđanke poslužio je Sari kao inspiracija za pesmu koju je snimila u duetu s Mimi Mercedes.

Njih dve već dugo žele saradnju, pa su se konačno dogovorile da snime pesmu za Sarin novi album. Mesecima su tražile pravu numeru i smišljale melodiju, a onda su odlučile da to ne bude običan tekst, već da naprave neku foru. Sara je došla na ideju da celu stvar prepusti Mimi i Slobodanu Veljkoviću Cobiju, jer oboje pišu sarkastične i šaljive tekstove. Kada je videla krajnji rezultat, oduševila se i pohvalila ih da su napisali odličnu numeru. „Halter podvezica, ja sam mlada modelsica. Ti si niko, ja sam neko, jaka kao Sandra Meljničenko“, to su rime koje su je posebno oduševile – priča izvor blizak pevačici za Informer.

printscreen instagram

Reperka Mimi Mercedes

 On objašnjava zbog čega je Jovanovićeva pesmu nazvala po uspešnoj Srpkinji:

Sara je na sceni punih 12 godina i ovo joj je prvi album u karijeri. Želela je da jedna od pesama nosi nesvakidašnji naziv kako bi privukla pažnju publike. Odmah je došla na ideju da numera koju je stavila na sedmu poziciju na albumu nosi naziv „Sandra Meljničenko“. Na taj način je htela da zaintrigira javnost, jer će svi želeti da poslušaju pesmu i vide o čemu je reč. Jedva čeka da čuje reakcije publike, ali i Meljničenkove. Sigurna je da će se Sandri dopasti što je snimila numeru o njoj.

facebook/Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko sa suprugom Aleksandrom Meljničenkom

Sara Jo kaže da se na albumu „Bez kontrole“ nalazi 10 pesama.

Taj broj mi je omiljeni, pa sam zamislila da imam toliko novih numera i uspela sam u tome. Zasitila sam se objavljivanja singlova. Konačno je došlo vreme da objavim album prvenac – kaže Sara.

Sandra se 2003. godine udala za ruskog milijardera Aleksandra Meljničenka, a prošle godine ugledni ekonomski časopis „Forbs“ proglasio ju je najbogatijom ženom na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara. Sandra je na listi najbogatijih jer joj je suprug prepisao celokupno bogatstvo kako bi ga sačuvao zbog sankcija koje su Rusiji uvedene zbog rata u Ukrajini.

Ovo je tekst pesme
„Sandra Meljničenko“

Samo tvrdo, nikad meko, mhm, aha
Malo ovde, malo preko, mhm, aha
Ti si niko, ja sam neko, mhm, aha
Jaka kao Sandra Meljničenko, mhm, aha
Halter podvezica
Ja sam mlada modelsica
Al’ ubica lepog lica
Nikad nema posledica
Samo tvrdo, nikad meko, mhm, aha
Malo ovde, malo preko, mhm, aha
Ti si niko, ja sam neko, mhm, aha
Jaka kao Sandra Meljničenko, mhm aha

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs