Šapić se zahvalio svim Beograđanima! Lista Beograd ne sme da stane ima 49 mandata

od strane | dec 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Aleksandar Šapić je rekao da na osnovu 58 odsto obrađenih glasova lista Beograd ne sme da stane ima 38 i 39 odsto u Beogradu, a SPN između 32,7 i 33,1 odsto.

– Razlika neće biti manja od 4 odsto. Treća lista je NADA sa 5,7 odsto, Nestorović ima 5,4 odsto. Poslednji je SPS na oko 5 odsto.

Lista Beograd ne sme da stane ima 49 mandata, SPN – 42, NADA 7 mandata, Nestorović 6 i SPS 6 mandata.

– Godinu dana slušamo da je Beograd njihov, da je Beograd mesto gde počinje velika smena vlasti. A mi u Beogradu opet pobedismo. Drugo, u tom istom Beogradu, na veću izlaznost, uzeli smo više procenata nego pre godinu dana. U nominalnim brojevima, uzeli smo oko 25.000 glasova više. Što se mene tiče, neka nas svaki put ovako pobeđuju u Beogradu – rekao je Šapić.

On ističe da formiranje beogradske vlasti neće biti bez Branimira Nestorovića.

– Čoveka sa kojim su se najviše sprdali prethodnih godina. Ne bi me čudilo da se sada sete da je on super. Pokazaće vreme kako će se dalje sve odvijati. Naša vrata su otvorena, mi smo spremni da razgovaramo. Ako oni ne budu raspoloženi, nećemo da plačemo, idemo na nove izbore ako treba – kaže on.

Šapić se zahvalio svim Beograđanima, i kaže da su ovo bili vrednosni izbori.

Srbija

Slavim slavu

(VIDEO) Liste čekanja za prebranac i sarmu! Nova moda u Kruševcu!

Krsna slava za pojedine srpske porodice najvažniji je dan u godini. Slavska trpeza se s pažnjom priprema, a dom se posebno sređuje. Poslednjih godina, međutim, došla je nova moda – slavu neki proslavljaju i u kafani ili pak, tamo gde se slavi kod kuće, kompletan slavski meni umesto domaćice pripremaju drugi.

Bez reči

(VIDEO) Ovo je najlepši ulaz u Beogradu!

Ulaz u zgradu u beogradskoj Ulici maršala Birjuzova 13, većinu bi podsetio na umetničku galeriju ili muzej. Stilski nameštaj u hodnicima, oslikane tavanice, slike, skulpture…Ali, ovo je, verovali ili ne, dom složnih stanara koji su rešili da ulepšaju svoj životni prostor i zato su nedavno nagrađeni u akciji „Najlepši ulaz Beograda“ koju organizuje JKP „Javno stambeno“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs