Šapčanin nestao u nedelju: Porodica moli za pomoć

od strane | jan 2, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Šapčanin Dragan Mićić (53) je u nedelju 31. decembra biciklom otišao iz kuće u Ulici Miloša Pocerca i od tada mu se izgubio trag. Najbliža rođaka Ljiljana Nikolić, kojoj je Dragan brat od tetke, prijavila je nestanak šabačkoj policiji koja je obavila uviđaj i za njim je raspisana potraga.

U nedelju sam zvala da mu čestitam Novu godinu, nije se javljao. To mi je bilo odmah sumnjivo, ali sam pomislila da ima gužvu na poslu, u auto-perionici, pa ne čuje telefon. Međutim, nije odgovorio celog dana, pa sam ga juče ujutro ponovo nekoliko puta zvala. Telefon je zvonio, ali Dragan nije odgovarao –  priča Ljiljana.

Pretpostavljala je da će videti više propuštenih poziva i da će je pozvati, što se nije dogodilo, a kada je je jutros pozvala Dragana dobila je informaciju da nije dostupan.

Odmah sam otišla do perionice gde su mi rekli da od subote nije dolazio. Pozvala sam njegovu bivšu suprugu koja mi je rekla da nije dolazio kod nje i ćerke iako je obećao da će u nedelju doći da se odreši jer su bili Oci. Onda sam otišla kući u kojoj je živeo. Na stolu sam zatekla ispražnjen telefon, a komšije su rekle kako su ga videle u nedelju oko 10,30 kada je biciklom izašao iz dvorišta. Lična dokumenta je poneo sa sobom – nastavlja Ljiljana.

Dragan je radio u auto-perionici koju je zakupio, a živeo je sam posle razvoda sa suprugom sa kojom je imao dvoje dece. Mlađa ćerka mu je preminula, a starija živi sa majkom u selu u okolini Šapca, gde je Dragan često odlazio jer je bio brižan otac i brinuo je o ćerki koja je teško bolesna.   

Ja sam Draganova jedina i najbliža rođaka. Bili smo u dobrim odnosima, često smo se čuli telefonom, ali zbog obaveza nismo se često posećivali. Zabrinuta sam zbog njegovog nestanka, ali su me policajci koji su obavili uviđaj utešili kada su rekli da će učiniti koliko je u njihovoj moći da ga pronađu. Nadam da je još živ – rekla je Ljiljana i zamolila da joj se na njen telefon 064/2767006 ili policiji  jave ljudi ukoliko vide i prepoznaju Dragana. 

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs