Sagovornici Informera osudili napad na Danila: Zapad ćuti, a ovo je ozbiljan šiptarski terorizam (FOTO/VIDEO)

od strane | jun 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Sagovornici Informera najoštrije su osudili napad na Danila Vučića i njegovo maltertiranje od strane šiptarskih plaćenika.

Ekonomista prof. dr Goran Puzić sa višegodišnjim političkim iskustvom, oštro je osudio napad na Danila Vučića, sina predsednika Srbije.

– Ovo je primer šiptarskog terorizma! Nažalost, ni posle ovoga ne očekujem reakciju Zapada. Čak iako bude, biće blaga i neprimećena. Zapad sve čini u korist svoje štete i u korist šiptarskih terorista – naglasio je prof. dr Puzić večerašnji gost na Informer TV. 

Da stvar bude još licemernija, pojedini Srbi, likovali su na društvenim mrežama ovakvim ophođenjem prema Danilu, govreći da njemu nije mesto na Kosovu i da natpis na majici i jeste provokacija?!

Podsetimo, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo Vučić zaustavljen je tokom današnjeg boravka na Kosovu, u Gračanici povodom Vidovdana. Kurtijeva policija ga je naterala da skine majicu sa natpisom „Predaja nije opcija“.

Foto: printscreen

 

Povodom ovog skandala oglasio se i sam predsednik:

– Tri puta su zaustavljali, pretresali, maltretirali. Samo nek nastave. Čestitam Kurtiju na hrabrosti. Nije toliko hrabar u mom društvu, kad pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to ok, samo nek nastavi. Nije Danilo mali, malo je hrabriji od Kurtija. On je kroz sred Prištine prošao sa majicom „Predaja nije opcija“, i otišao na liturgiju u Gračanicu, da se pomoli – rekao je Vučić.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama:
Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20,
m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26;
Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH;
Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47;
Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Vesti SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs