Sa ovom plavušom je Bulić bio u vezi sedam godina! Dovodio Anu u njihovu kuću, otkazao venčanje zbog nje

od strane | jul 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bulić je planirao da oženi Anđelu ove godine, ali sve je palo u vodi jer se pomirio sa Anom.

Ana Ćurčić sinoć je javno, u emisiji „Narod pita“ priznala da se pomirila sa Acom Bulićem. Ona je zatim ubacila sliku na svoj Instagram profil gde se njih dvoje strasno ljube.

Foto: Instagram prntscreen/ana_curcic_official

 

Ovo njihovo priznanje naišlo je na osudu mnogih, jer je biznismen do juče pričao da je u vanbračnoj zajednici sa ženom koja u potpunosti razume njegov i Anin prijateljski odnos i to što ju je podržavao tokom njenog boravka u „Zadruzi“.

U medijima se pojavila informacija da se Acina nevenčana supruga zove se Anđela. Njih dvoje su bili zajedno sedam godina i navodno su za ovu godinu planirali venčanje. Sada su ti planovi pali u vodu, jer se umešala Ana, koju mnogi fanovi ovog rijalitija prozivaju da je Anđeli uradila baš ono što je njoj uradila Anđela Đuričić kada joj je preotela Zvezdana Slavnića.

Bulić je svoju dojučerašnju partnerku otpratio sa Instagrama. Ona, inače, nije aktivna na ovoj društvenoj mreži, nema objava i prati je svega 238 ljudi. Na njenom profilu stoji sajt fudbalskog kluba „Radnički“, koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, te ima onih koji veruju da je kod njega bila i zaposlena.

Foto: Inatagram printscreen/boris_obreski

 

– Anđela je u početku besnela zbog Bulićeve podrške Ani, ali je na kraju spustila loptu. Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom, Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se samo nakon mesec dana dogodilo – kaže izvor.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs