RUSKINJA NASTAVLJA DA ŠOKIRA SVET! Mira gazi na Rolan Garosu, KAO AUTSAJDER ODJAVILA I FRANCUSKINJU!

od strane | jun 1, 2023 | Vesti | 0 Komentara

EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Šesnaestogodišnja Ruskinja Mira Andreeva igra nestvaran tenis pošto je deklasirala u drugom kolu Rolan Garosa Dianu Pari sa 6:2, 6:1 i tako se plasirala u treće kolo turnira u Parizu.

Ona je bila bolja od 79. igračice sveta, domaće takmičarke, te je tako postala tek druga teniserka u 21. veku koja je pre 17. rođendana izgubila svega tri gema (ili manje) u pobedi na Rolan Garosu, što je pre nje pošlo za rukom samo Anastasiji Pavljučenkovoj 2008.

Ovo joj je prvi put u životu da nastupa u glavnom delu grend slem turnira, a njena naredna suparnica biće pobednica iz duela Julija Graber – Koko Gof.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




PROČITAJTE JOŠ


Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs