RUSIJA MORA UDARITI SVOM SNAGOM I RAT ZAVRŠITI PRE NEGO KIJEV DOBIJE TAKTIČKO NUKLEARNO ORUŽJE! Sledi velika promena na bojnom polju?!

od strane | maj 15, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Markov slovi kao „Putinov čovek“ pa bi njegovu analizu rata u Ukrajini, koju prenosimo u celini, trebaqlo ozbiljno shvatiti! 

Prvi put posle dugo vremena izvršeni su raketni udari na Lugansk. Projektilima dometa do 250 kilometara koje Oružane snage Ukrajine samo što su dobile.
         
Nema sumnje da će NATO svojoj proksi vojsci, a to su Oružane snage Ukrajine, postepeno preneti za rat protiv Rusije čitav niz drugih oružja.
         
Sve osim nuklearnog. Samo, verujem da će posle nekog vremena SAD isporučiti Oružanim snagama Ukrajine i taktičko nuklearno oružje.
         
Ovo znači da Rusija ne sme da gubi vreme. Već je izgubila dosta vremena. Ne mislim samo slanje trupa u Ukrajinu još pre osam godina. Mislim i na čudan rat koji traje već godinu dana.
         
Predaja sve moćnijih sistema naoružanja Oružanim snagama Ukrajine stavlja Rusiju pred potrebu da pređe na totalnu vojnu mobilizaciju cele privrede i čitavog društva.
         
Sada, kada NATO i ukrajinski režim sprovode brzu totalnu mobilizaciju, vreme više ne radi za Rusiju.
          
I raketni udari (po Lugansku) ukazuju na to.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs