Ritualno samoubistvo!? Izvor iz istrage otkrio nove jezive detalje Voljenike smrti!

od strane | jul 16, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Voljenka Ilić, bivša učesnica rijaliti šou programa „Parovi“, nedavno je pronađena mrtva u svom luksuznom domu u Dominikanskoj Republici, a sumnja se da je izvršila samoubistvo.

Iako većina ljudi koja poznaje Voljenku kaže da je Ilićeva bila izuzetno pozitivna osoba, prava istina je da je i ranije imala suicidne misli. Kako kaže Milutin Radosavljević Mili, njen prijatelj iz rijalitija, pre samo dva meseca je Voljenka mu je priznala da razmišlja o samoubistvu i da je sebi htela da oduzme život i u moru.

Međutim, izvor iz policije Dominikanske Republike kaže da policija i dalje istražuje da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Istraga je uzela u obzir i njen dnevnik, čiji su delovi prevedeni na engleski, a koji ukazuju na to da postoji mogućnost da je Ilićeva bila povezana sa nekim kultom ili sektom. Ipak, čekaju da obave detaljne razgovore sa njenim suprugom i poznanicima kako bi utvrdili koliko je ta mogućnost realna – rekao je izvor za tamošnje medije.

Podsetimo, telo Voljenke Ilić je otkriveno u bazenu u njenom domu, sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu, piše „Dominikan tudej“.

Medicinski veštaci su zaključili da je umrla od gušenja, odnosno davljenjem.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs