Rekonstrukcija u Minhenu! Bajern sređuje stadion pred Evropsko prvenstvo

od strane | jul 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbalski klub Bajern saopštio je danas da je počeo rekonstrukciju stadiona i postavljanje hibridne podloge na terenu, koja će biti završena do početka nove sezone u Bundesligi.

U saopštenju šampiona Bundeslige se navodi da će nova podloga sadržati mešavinu prirodne i veštačke trave.

– To je tepih koji već sadrži sintetička vlakna. Između se seje prirodna trava koja spaja prednosti prirodnog sa kvalitetom hibridnog terena. Biće na još većem nivou i samim tim lakše za igru – rekao je direktor stadiona u Minhenu Jirgen Mut.

Kapacitet stadiona ostaje 75.000 gledalaca, a Bajern je naveo da se obnova sprovodi iz bezbednosnih razloga na preporuku lokalnih vlasti.

– O svemu je raspravljano i dogovoreno sa radnom grupom za dijalog sa navijačima – dodaje se u saopštenju.

Nova sezona u Bundesligi startuje 18. avgusta. Stadion u Minhenu biće domaćin šest utakmica na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano naredne godine. Takođe, na ovom stadionu biće odigrano finale Lige šampiona 2025.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Sport SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs