Realova „krađa“ ljutom rivalu! Turski biser umesto u Barseloni završio u Madridu

od strane | jul 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Turski biser – Arda Guler uskoro će potpisati ugovor sa Real Madridom.

Prethodne godine titula jeste pripala Barseloni, ali je prvu bitku u novoj sezoni dobio Real Madrid! Blankosi ispred nosa ljutom rivalu ukrali jednog od najvećih talenata evropskog fudbala – Ardu Gulera! 

Glavnu ulogu u čitavom poslu mogao bi da ima Juni Kalafat koji je bio ključan čovek u dolasku Džuda Belingema u Real Madrid. Iskusni menadžer uspeo je da ubedi Gulera kako su Blankosi bolja sredina u odnosu na Barselonu, a klub iz španske prestonice obavezao se na obeštećenje od oko 20.000.000 evra koje će leći na račun Fenerbahčea. 

Reč je o momku koji je za prvi tim Fenera debitovao u avgustu 2021. godine, a nekoliko meseci kasnije postigao je i prvi gol protiv Alanje čime je postao najmlađi strelac u istoriji Superlige Turske. 

Arda Guler igrao je sjajno tokom prethodne sezone, posebno dobro u finalu Kupa kada je predvodio Fener do pobede nad Bahčešehirom. Bio je to dovoljan signal za Barselonu i Real Madrid da pojure za talentovanim Turčinom, a epilog je njegov potpis  za Blankose. 

Guleru se dodatno svidela transfer politika Real Madrida koji pravi smenu generacije, a Turčin će u novom klubu imati priliku da igra uz Belingema, Kamavingu, Čuamenija, Vinisijusa i Rodriga, a uskoro bi put Španije trebao da krene i Endrik koji je nedavno kaparisan. Dakle – Blankosi su formirali sastav za narednu deceniju. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Sport SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs