„Razbila mi je glavu flašom jer joj nisam dao da koristi narkotike“: Asmin razvezao jezik, pa izneo sav „prljav veš“ iz odnosa sa Aneli

od strane | maj 11, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Asmin je razvezao jezik i otkrio šta se sve dešavalo u Anelinom i njegovom odnosu, a što javnost do sada nije znala.

Asmin Durdžić je sinoć gostujući na „Pinku“ u emisiji „Pitanja novinara“ izneo niz informacija o svojoj bivšoj partnerki, Aneli Ahmić, sa kojom ima ćerkicu Noru. 

Foto: Prntscreen Pink TV

 

On je na samom početku istakao da je Aneli majka nagovorila da rodi njegovo dete, što ona nije želela u samom startu. Durdžić je zatim dodao da je tokom odnosa sa Ahmićevom imao dosta problema i sukoba, a u jednom momentu je došlo i fizičkog obračuna, kada mu je ona, kako je istakao, rabila glavu flašom. 

– Da li si je tukao u trudnoći? – upitao je Darko.

– Nikad je nisam tukao, tražila je stalno svađu i vređala me kao Janjuša. Nešto joj fali, samo poludi. Ima prebačaje – istakao je Asmin. 

– Bila je ta jedna noć, udario si je i ona je izletela iz kuće? – pitao je Darko.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

– Mene je Sita nagovarala da dam intervju. Aneli je objavila neku sliku sa modricom na nosu, ne znam šta je to bilo. Ona je meni razbila glavu flašom, jer joj nisam dao da koristi narkotike. Nisam nikad nijednu devojku udario – rekao je Asmin.

– Kakve su vam bile svađe? – pitao je Darko.

– Devojka vređa najstrašnije. Tako pričaju njena majka, Sita i ona – rekao je Asmin.

Foto: printscreen pink tv

 

– Pominje se i odlazak na sahranu njenog oca. Rekla je da si je tad ošamario – rekao je Darko.

– Prvi put sam čuo to u rijalitiju – rekao je on.

– Ispalo je kao da se pereš od Aneli i te porodične baze. Slike pokazuju da ste živeli srećno. Kako je izgledalo to vreme? – pitao je Darko.

– Nismo provodili vreme, iskreno. Ustajao sam u 5 i dolazio uveče kući. Izvodio sam nekad nju i malu na ručak. Ona je sama izlazila. Sita i njena majka pokrale su Anelin štek. Rekao sam da tad budu u Austriji, dok se to ne smiri. Vodio sam ih na odmor i posle toga je ušla ovde – rekao je Asmin.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs