Raskinuli Igor Kojić i Teodora Bjelica! Isplivali svi detalji rastanka: Nismo se poklopili!

od strane | jul 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Posle nekoliko meseci naizgled idilične ljubavi, Igor Kojić i Teodora Bjelica odlučili su da stave tačku na svoju vezu!

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, bivši fudbaler i sin pevača Dragana Kojića Kebe i lepa glumica su raskinuli nedavno i od tada nemaju nikakav kontakt. O vezi, kao i o razlozima raskida nikada nisu želeli da govore, ali kako kažu upućeni, njih dvoje su imali potpuno drugačija interesovanja u životu i sve čudi kako su i toliko izdržali zajedno.

Foto: printscreen instagram

 

Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku – završava izvor za gorepomenuti list.

Iako Teodora dosad nikad nije želela da govori o svom privatnom životu, sad je konačno priznala da je na vezu sa Igorom stavila tačku, pa je poručila da se nisu poklopili i da joj taj odnos nije prijao.

Foto: Branko Pantelić

 

Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje – rekla je Bjelica za Story.

Podsetimo, za vezu Teodore i Igora saznalo se polovinom januara, kad su zajedno otputovali na Kopaonik. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

TOP Džet set SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs