Radoš progovorio o zdravstvenom stanju supruge! Nakon što je podelio Mileninu sliku iz bolnice, glumac otkrio sve detalje

od strane | nov 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Radoš je zabrinuo sve kada je podelio fotografiju svoje supruge iz bolnice, a sada se oglasio za domaće medije i otkrio da je ona dobro, kao i da je samo išla na kontrolu.

Glumac i scenarista Radoš Bajić već pet decenija je u braku sa suprugom Milenom. On je juče objavio njenu fotografiju iz bolnice uz emotivnu poruku, što je zabrinulo njegove brojne fanove.

Radoš se sada oglasio za medije i otkrio da je zdravlje njegove supruge u najboljem redu, kao i da ju je samo odveo na kontrolu. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Pozdrav, moja supruga je dobro. To je fotografija sa kontrole. Hvala Bogu, sve je u redu – istakao je Radoš za „Republiku“.

Podsećanja radi, Radoš Bajić podelio je fotografiju svoje supruge Milene iz bolnice uz poruku koja navodi da je njegova lepša polovina pobedlila još jednu životnu bitku.

Foto: Instagram printscreen

 

– Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez poveda, samo zbog osmeha… Moja Milena… Idemo dalje… Hvala ti Bože – napisao je Radoš.

Inače, Milena je dugo vodila bitku sa kancerom dojke. Radoš je 288 dana proveo sa njom na Institutu za onkologiju u Beogradu i bio joj je najveća podrška. Tada je izašao u javnost sa Mileninom bolešću, i želeo da ohrabri sve majke, sestre, supruge, ćerke i bake i poruči im da postoji svetlo na kraju tunela.

– Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć – rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs