Radonjić se vraća u Zvezdu? Oglasio se Mrkela, ovako stoje stvari!

od strane | jun 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poručio je da je klupsko rukovodstvo u stalnom kontaktu sa Nemanjom Radonjićem i da postoji mogućnost da brzonogi fudbaler uskoro ponovo obuče crveno-beli dres!

Mrkela je na predstavljanju veziste Dalsija Gomeša govorio o aktivnostima kluba u letnjem prelaznom roku, a jedno od pitanja bilo je vezano za eventualni transfer Nemanje Radonjića, koji je pod ugovorom sa Torinom.

Sportski direktor crveno-belih potvrdio je da pregovori traju i ne skriva da je povremeni reprezentativac velika želja trenera Vladana Milojevića.

– Uvek sam govorio da je Radonjić odličan igrač, sa njim smo stalno u nekoj vrsti kontakta. Imamo želju da ga dovedemo, ali neke stvari ne zavise od nas. Ja se iskreno nadam da će se priča razviti u tom pravcu da će Nemanja obući naš dres. To je velika želja sportskog sektora, ali i navijača našeg kluba – kaže Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela

Govorio je i o novom pojačanju Dalsiju.

– Milojević izuzetno ceni Dalsija. Predložio ga je. Smatra da će se savršeno uklopiti u njegovu filozofiju igre – kaže Mrkela.

Podsetimo, Radonjić nije na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Selektor je nedavno govorio o tome, a Radonjić je navodno poručio da više ne želi da igra za „orlove“ dok je Stojković selektor.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs