PRVE FOTOGRAFIJE UBICE IZ PRIBOJA: Ovako je uhapšen policajac Igor A.

od strane | maj 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske, locirali su danas i uhapsili na teritoriji Trebinja pripadnika MUP-a Srbije, osumljičenog za ubistvo u Priboju!

Za Igorom A. (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, tragalo se od nedelje ujutru kada je nakon zločina pobegao iz zemlje. Po naredbi Višeg suda u Užicu, jutros je za njim raspisana poternica.

MUP Srbije

Hapšenje osumnjičenog

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu sugrađanina Evrina Ćelahmetovića (35) kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda, Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Podsetimo, policija je uhapsila Igorovu devojku, inače pripadnicu Granične policije, njegovog oca, takođe bivšeg policajca, i druga, koji su mu pomogli da pobegne posle zločina. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs