Prva izjava Aleksandre Mladenović nakon što je izašla iz policije: „Tri dana mi je pretio da će se ubiti“ (VIDEO)

od strane | okt 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Aleksandra Mladenović otvorila dušu za „Informer“ i iznela sve detalje veze.

Nakon što se našla u centru skandala sa dečkom koji je najpre izneo niz optužni na račun Aleksandre Mladenović, pevačica je otišla u policijsku stanicu u pratnji patrole i dala izjavu.

Foto: Informer

 

Vidno uznemirena pevačica rekla je za „Informer“.

– Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima.Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće – započela je pevačica, pa nastavila:

– Bili smo zajedno dva meseca. Inače ne dajem informacije o privatnom životu, iskreno smučilo mi se, posle ovoga tek neću davati izjave! Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga i pio je neke tablete, imao je pištolj kod sebe, hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima

Foto: Informer

 

– Loše se osećam, on je veoma nestabilan psihički. Sada se plašim za svoju bezbednost. Ne znam šta je u stanju da uradi u besu – zaključila je Aleksandra Mladenović za Informer.

U videu ispod poslušajte ceo intervju:

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs