Providna, uska, čipkana haljina gori na njoj! Kejt Mos proslavila 50. rođendan, a niko ne može da veruje kako izgleda (FOTO)

od strane | jan 17, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Kejt Mos je proslavila 50. rođendan u Parizu, potrudivši se da svi primete njenu zgodnu figuru.

Britanski supermodel i dizajner Kejt Mos, 16. januara je proslavila 50. rođendan u jednom restoranu u Parizu, sa ćerkom Lilom i dečkom Nikolajem fon Bizmarkom!

Za ovako važan događaj, Kejt je odlučila da obuče prozirnu crnu haljinu od čipke, koju je upotpunila tankim ogrtačem, dok je kada je u pitanju obuća, odabrala sandale sa tankim kaiščićima, na visoku štiklu.

Kejt je počela da se bavi modelingom sa 14 godina i od tada je pod budnim okom javnosti, sa mnogo stvarnih i izmišljenih skandala. 

Iako je ona to svaki put poricala, često su je optuživali da ima anoreksiju. Međutim, upravo taj njen izgled bez oblina, doneo joj je saradnju sa Gučijem i kućama kao što su Fendi, Prada, Šanel, Dior, kao i preko 800 naslovnih strana prestižnih časopisa, ali i brojne počasti.

Ona je svedočila u korist Džonija Depa, s kojim se zabavljala kad je imala 20 godina, za šta mnogi smatraju da je najviše doprinelo njegovoj oslobađajućoj presudi.

Kejt je još jedan dokaz da godine mogu da budu samo broj. Evo i kako je izgledala:

Foto: Profimedia

Kejt Mos i Nikolaj fon Bizmark

Foto: Profimedia

Kejt Mos

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs