Profesor sa Harvarda šokirao svet: Na dnu Pacifika pronađena olupina vanzemaljskog broda! Misterija rasutih metalnih sfera

od strane | jul 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Svetski poznati naučnik, profesor sa Harvarda Avi (Abraham) Leb (61), koji je popularnost stekao teorijom o asteroidu Oumuamua, izjavio je da je otkrio olupinu vanzemaljskog broda na dnu Tihog okeana.

Leb tvrdi da je pronašao 50 malih okruglih metalnih sfera koje bi mogle biti ostaci vanzemaljske svemirske istraživačke sonde ili broda, prenosi britanski tabloid Dejli mejl.

Ostatke je pronašao na dubini od 1,7 km, kod obala Papue Nove Gvineje. Leb je objašnjava da je pre osam godina na našu planetu pao meteorit iz druge galaksije. Prema njegovim rečima, kretao se velikom brzinom.

Taj meteorit je dobio ime CNEOS1 2014-01-08, ali je potom preimenovan u IM1. Da bi utvrdio da li je meteorit bio brod kojim upravljaju vanzemaljska bića, Leb je zajedno sa timom naučnika otišao na mesto njegovog navodnog pada. Tu je – koristeći jake magnete – podigao sa dna Tihog okeana pedeset metalnih kuglica (sfera). On veruje da su sićušni objekti, veličine oko pola milimetra, najverovatnije napravljeni od legure čelika i titanijuma koja je mnogo jača od gvožđa koje se nalazi u redovnim meteorima.

Sada Leb i njegove kolege veruju da te „sfere“ mogu biti dokaz da je vanzemaljska letelica pala na Zemlju.  Leb, poznat kao „lovac na vanzemaljce sa Harvarda“, kaže da otkriće može biti dokaz veoma napredne vanzemaljske civilizacije koja, kako veruje, posećuje Zemlju.

Profesor Leb predsedavao je odeljenjem za astronomiju Harvarda od 2011. do 2020. i sada vodi univerzitetski projekat Galileo, koji uspostavlja opservatorije otvorenog koda širom sveta za traženje znakova NLO-a i međuzvezdanih objekata. Dugo je izazivao kontroverze zbog svog snažnog uverenja da su vanzemaljci posetili Zemlju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Planeta SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs