PREMINULA SLAĐA PETRUŠIĆ! Dva puta su je reanimirali, oglasila se porodica i otkrila šta se desilo!

od strane | apr 14, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ovim povodom, na njenom Fejsbuk profilu oglasila se i porodica koja je obavestila sve njene prijatelje da je bivša rijaliti učesnica otišla na neko bolje mesto:

– Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!– stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

Inače Slađana Petrušić se pre samo dva dana oglasila glasila na svom Instagram profilu, gde je objavila fotografiju jedne slomljene noge, dok je druga bila krvava i u zavojima i otkrila šta joj se desilo.

printscreen facebook

 

– Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće… pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za**bavaju, j**em ti Tik Tok izazove – napisala je Slađa.

printscreen facebook

 

Podsetimo, Slađana je 202. godine u emisiji na „Hepi“ televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili „Parova“ oko 20 časova, a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs