PREKID EMISIJE I DIVLJAČKO PONAŠANJE ZVEZDANA! Slavnić ponovo nasrnuo na Anu, obezbeđenje uletelo!

od strane | apr 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tokom emisije došlo je do iznošenja prljavog veša gde je Slavnić ponovo doživeo pomračenje svesti i ponovo je krenuo da napada Anu.

Mene vređaš, gov**rko, ku**etino smrdljiva koja si varala muža sa mnom, to si priznala. Daću ceo svoj honorar da si priznala – urlao je Slavnić.

Ana je pokušavala da mu objasni da ima pravo da iznosi svoje mišljenje i da neće dozvoliti da je on ugnjetava tokom boravka u Beloj kući.

printscreen

 

Imam pravo na svoje mišljenje! Ne znam šta se uzrujavaš! Šta hoćeš od mene?! Nisam priznala ništa, ne znam šta tripuješ. Ja sam rekla da sam s tobom pojela deset litara soli i da se ti ovde praviš lud, glumiš ljubavnika – vikala je Ana.

Zvezdan je u više navrata istakao da je njegova bivša svojim ulaskom u Belu kuću upropastila sebe i svoju porodicu i tvrdi da je samo novac zanima. 

Klošarko jedna i ku**etino smrdljiva. Glodarko jedna, dobro je, pobedićeš, opusti se, samo te to zanima, ništa više – besneo je Slavnić. 

Ćurčićeva je bila uvređena i pokušala je da objasni zadrugarima da nju ne zanima pobeda i da je to poslednje što joj je važno.

printscreen

 

E to je tvoj obraz, sram te bilo! Treba da te bude sramota! Ono što si ti meni uradio je monstruozno! Sram te bilo – rekla je Ana.

Zvezdan kaže da mu je Ana prebacivala neverstvo sa Anđelom i da mu se uvek rugala što je sa njom u emotivnom odnosu.

printscreen

 

Prevario sam ženu sa Anđelom, prevario sam Anđelu, ali me pusti više ove priče, ovo nije normalno! Zorica me ubeđuje kao da zna ko je Ana, ona ništa ne zna! Dajem joj šansu da sednemo u auto i proverimo i pitamo ko je koga prevario. Možeš da likuješ ja sam nagora osoba na svetu– rekao je Slavnić.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs