POSLE PRETNJI MESIJU CELA ARGENTINA NA NOGAMA! Leo, ti si srce ove zemlje…

od strane | mar 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Naime rafal koji je nepoznati pucač sasuo u supermarket u vlasništvu porodice Mesijeve supruge Antonele Rokuco, bio je i rafal u srce Argentine, Lea Mesija i titulu prvaka sveta.

Naravno ovo je pre svega dokaz postojanja jezivog kriminala u ovoj oblasti. Rosario je u prethodna dva dana u centru pažnje svetske javnosti, posle jezivih pretnji porodici Leove supruge i njemu samom.

U celoj državi upaljen je alarm, neko se usudio da zapreti ikoni Argentine, jednom od najvećih i najomiljenijih sportista svih vremena, obožavanom i voljenom Mesiju.

After threats and a shooting in Rosario targeting a shop owned by Antonella Roccuzzo’s family (Messi’s wife), Newell’s Old Boys hangs a banner in support of Messi.

“Leo, you’re the heart of a country that loves you. Newell’s is with you.” 🖤❤️ pic.twitter.com/obpjdIusDk
— Nico Cantor (@Nicocantor1) March 4, 2023

„Mesi, čekamo te, Javkin (gradonačelnik, prim. aut) je narko diler, on se neće pobrinti za tebe“, bila je poruka nepoznatih počinioca za slavnog fudbalera.

Kriminalne bande u Argentini, u oblasti u kojoj je Rozario (postoje tri jake frakcije), su pretnja po bezbednost države i građana i to nije ništa novo, ali je tek sada kada su se toliko otrgle kontroli i udarile na jednog Mesija, država rešila da reaguje, što je svakako poražavajuće po svakog Argentinca.

Reagovali su ekspresno i navijači Mesijevog matičnog kluba Njuels Old Bojsa koji su parolama i porukama pružili podršku svom najvećem igraču.

“ Leo, ti si srce ove zemlje koja te voli. Njuels je uz tebe „, napisali su u poruci.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs