Ponovo! Boris Dalo posle 10 godina u Evroligi

od strane | jul 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Francuski košarkaš Boris Dalo ponovo će biti deo Evrolige, posle 10 godina pauze.

Nakon što je sa Partizanom igrao elitno takmičenje pod vođstvo Duška Vujoševića, deceniju kasnije će ponovo igrati Evroligu, ovaj put u dresu Asvela.

Francuski tim će aktivirati klauzulu u njegovom ugovoru i naredne sezone će biti deo tima Ti Džej Parker.

Dalo je za Partizan igrao od 2013. do 2015. godine, a potom bio član Antibe u Francuskoj, a u razvojnoj NBA ligi u ekipi Long Ajlenda koja je razvojni tim Bruklin Netsa.

Kasnije je bio član Panioniosa, Arisa, Strazbura, Le Portela i Šolea za koji je prošle sezone u proseku beležio 9,8 poena po meču.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

TOP Sport SNIMCI

Opširnije

Izvor: Informer.rs