„Pokušao sam da se ubijem“: Potresna ispovest pevača o borbi sa depresijom, detalji su jezivi!

od strane | maj 16, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Muzičar kojeg poslednjih godina nema u medijima, u jednom podkastu govorio je o borbi sa depresijom.

Vukašin Brajić postao je publici prepoznatljiv nakon muzičkog rijaliti programa „Operacija Trijumf“, a sada je priznao da je svojevremeno pokušao sebi da oduzme život. Kako je pevač naveo, razlog tome je bila depresija, a ovaj čin se dogodio prošle godine.

Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto – počeo je Vukašin, pa nastavio:

Foto: printscreen youtube

 

Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA. 

Kako je rekao, tada je shvatio da to nije trebalo da uradi i da nikad više neće pokušati.

To je momenat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam – ispričao je Vukašin Brajić u podkastu „Pričaonica Sanje Ćulibrk“.

Podsetimo, Vukašin Brajić je 2010. godine u Oslu predstavljao Bosnu i Hercegovinu na „Evroviziji“.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs