Pokušala da se seksa tri puta dnevno nedelju dana: ‘Izazov iz pakla!’

od strane | mar 3, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Može li biti previše seksa i koliko? Novinarka Indijan tajmsa odlučila je da to testira i svom partneru predložila da sedam slobodnih dana iskoriste za seks tri puta dnevno, na šta je on oduševljeno pristao.

Kada je partneru predložila seks tri puta dnevno nedelju dana, uplašila se reakcije, ali je brzo postalo jasno da nema razloga za to. „Vau! Ovo je nešto najbolje što sam ikada čuo“, odgovorio joj je. Zatim su se opskrbili kondomima, lubrikantom i gelom od aloje vere.

1. dan

Nakon što su zaspali dan ranije kada su stigli u odmaralište, prvog dana eksperimenta probudili su se veoma rano, oko pet ujutru, i odmah imali seks. „Bio je to dobar početak. Zanimljivo, posle dva sata ponovo smo imali seks, u istom krevetu u istoj prostoriji. Ne sećam se ni kada sam poslednji put imala seks dva puta za dva sata. Treći krug se desio uveče, kada smo se vratili sa plaže. Umorni i opečeni od sunca, još uvek smo imali dovoljno energije. Sjajan prvi dan!“

Foto: Freepik.com

Kada smo se vratili sa plaže umorni i opečeni od sunca, još uvek smo imali dovoljno energije

2. dan

„Probudio nas je alarm, bilo je već 10 sati. Imali smo seks odmah, pa smo odlučili da odemo na plažu i iznajmimo bungalov na nekoliko sati. I tamo smo se seksali i bilo je super. Nakon što smo se vratili umorni, moj dečko je izgledao prilično iscrpljeno… Onda smo otvorili prvi lubrikant. Ostalo je, kako kažu, istorija. Nije loše za drugi dan, nije loše“.

3. dan

„Dan smo započeli prilično kasno, a iz sobe smo izašli tek nakon prve runde ‘izazova’. Bila sam malo nervozna – nisam znala o čemu se radi. Kada smo se vratili u sobu oko ponoći, shvatili smo da smo imali seks samo jednom. Prokletstvo! Ali bili smo odlučni da uradimo barem drugu rundu. Rezultat? Trebalo nam je mnogo podmazivanja“.

Foto: Shutterstock

Četvrtog dana seks nam je bio poslednja stvar na umu

4. dan

„Gde smo? Osećam se kao da sam umrla i probudila se na krevetu od igala. Bilo je teško da se krećem. Seks mi je bio poslednja stvar na umu. Pogledala sam dečaka kako hrče kao kit i shvatila da je naš izazov otišao dođavola. Nismo do kraja ispunili izazov“.

„Da, postoji nešto kao što je previše seksa i može vrlo lako da dosadi“.

sledeća vest

Vesti

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Opširnije

Izvor: Informer.rs