Počela praznična čarolija: U domu poznatih sve sija i šljašti, evo ko se prvi pohvalio novogodišnjom jelkom (FOTO)

od strane | dec 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nova godina samo što nije, a naše estradne ličnosti pohvalile su se svojim ukrašenim domomovima.

Novogodišnji praznici zasigurno su jedan od najlepših perioda godine. Praznična euforija počela je i u domovima naših javnih ličnosti, koje su se potrudile da sve izgleda kao iz bajke.

Foto: pexels.com

 

Prva koja je pokazala porodičnu idilu u duhu praznika bila je pevačica Viki Miljković, koja je porodično okitila jelku i svoj stan, a sve to podelila na društvenim mrežama.

Prava zimska idila je i u domu Dragane Mirković. Poznato je da ova popularna pevačica i te kako vodi računa o svakom detalju kada je dekoracija u pitanju, pa je tako i ovog puta dvorac u kom Dragana živi dobio bajkovitu notu.

Neda Ukraden se potrudila da i tokom obeležavanja krsne slave, njen dom bude okićen, kako bi gosti a i njeni unuci uživali u zimskim čarolijama.

Helena Topalovic je zajedno sa svojom ćerkicom okitila jelku. Odabrala je ukrase rozih tonova, a uz lampice koje su sijale napravila je pravu čaroliju za svoju mezimicu.

sledeća vest

Vesti

Kolumne

Nebojša Bakarec: Đilasova koalicija i Šolakovi mediji podržavaju Andreja Josifovskog, koji je seksualno uznemiravao studentkinje!

Koliko je trula Đilasova koalicija svedoči i najnoviji skandal opozicije. Podsetiću da je cela opozicija pre neki dan podržala Đilasovog poslanika Đorđa Miketića, koji je sam sebe snimio kako se drogira i kako učestvuje u lancu prostitucije. Danas je policija privela Andreja Josifovskog, koji sam sebe naziva laskavo „Umetnik Pijanista“, zbog toga što je vandalizovao Skupštinu Srbije (remek delo naše arhitekture), ispisivanjem uvredljivog grafita. U odbranu arhitekte i asistenta na Arhitektonskom fakultetu, Andreja Josifovskog, odmah su ustali Šolakovi mediji N1 i NovaS, osuđujući policiju što je privela „Umetnika Pijanistu“. N1 je na portalu objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Pijanista uhapšen ispred Skupštine Srbije“, dok je portal NovaS objavio sramni tekst pod naslovom: „Umetnik Andrej Josifovski zvani Pijanista uhapšen zbog grafita ispred Skupštine Srbije“. U oba teksta se citira prvi na Đilasovoj listi, četrdesettrogodišnji student Radomir Lazović, koji osuđuje policiju i brani Josifovskog. To i nije neko čudo, zbog toga što je Lazović pre par meseci vandalizovao RTS i REM, tako što im je uništio table na ulazima. Lazović kuka u ovim medijima, i po društvenim mrežama i kaže: „Upravo je uhapšen umetnik Pijanista zbog ispisivanja ovog grafita na stubu Narodne skupštine. Policija nije stala na hapšenju, već su kartonom pokušali da sakriju grafit. Pa dobro da li je moguće???“.

Opširnije

Izvor: Informer.rs