PO UZORU NA DEČKA… Anđela uhvaćena u KRAĐI! Đuričićeva „plen“ donela Zvezdanu, on sav ponosan na nju!

od strane | maj 24, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Printscreen

Anđela krade pivo…

Naime, nakon što je otvorila šampanjac koji su joj poslali „Bungiši“ i njega podelila sa svojim dečkom, Aleksandrom Nikolić i Filipom Carem, poželela je još. 

Ona je Slavniću Jovani Tomi Matoroj donela limenke na žurku, a on nije krio oduševljenje zbog njenog „gesta“. Ipak, brzo je doživeo razočaranje kada je shvatio da je u pitanju bezalkoholno pivo. 

Printscreen

Anđela je ipak „omanula“ i donela bezalkoholno pivo…

E mala z*j*bala si nas… Prevarila si nas – prokomentarisao je on dok je ona pokušavala da se opravda kako nije videla, te da je imala dobru nameru.

Podsetimo, Zvezdan je služio zatvorsku kaznu zbog ubistva Olivera Jovanovića, a zatim i zbog pljačke. Mnogi komentarišu da je Anđela krenula njegovim stopama.

„Počela je i da krade zbog upišanka! Nikad mi se niko nije gadio kao ova mala!“, „Još ne veruje njima, mora ona da proveri da li je bezalkoholno. Bedni lopov“, „Pa kada krade tuđeg muža, ukrašće onda sve. Ništa čudno od nemoralnih, bezobraznih i pokvarenih ljubavnica“, „Mislio sam da je ova dotakla dno, ali Boga mi, za*ebao sam se. Ima izgleda još do dna. Najgore je njenim roditeljima. Koliko su bili ponosni prošle godine, toliko, pa i više su posramljeni ove godine. Gde pobeći od srama“, „Ova krenula i da krade, eto posla kad izađu! Osnuju porodičnu firmu i udri“, „Bude li krala kao Zvekan, pašće pred izlogom kao i on sam u Cirihu“, „Najjače je što Zveknuti krade od Matore mesecima sve sto stigne, Anđela je bila par puta saučesnik… Od Mikice isto kradu… Izbacujte Matoru što pre napolje da joj vidimo facu kada sazna za sve ‘radnje’ Zveknutog i Anđele“ – bili su samo neki od komentara. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama
Opširnije

Izvor: Informer.rs