Pljunuo, pa polizao! Nestorović podržava promotera steroida Mišu Bačulova u Novom Sadu

od strane | maj 27, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Doktor Branimir Nestorović najavio je da će lista okupljena oko „Mi snaga naroda – Novi Sad“ pružiti podršku jednoj opozicionoj listi u ovom gradu.

Naime, Nestorović je odlučio da podrži promotera steroida, političara influensera Mišu Bačulova.

Takođe, tajkunski niskotiražni tabloid „Danas“, koji se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, dao je punu podršku Bačulovu, što ne treba da čudi s obzirom na to da ko god je protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dobar je Šolaku.

Foto: Foto: Printscreen

 

Podsećamo, najnoviji miljenik Branimira Nestorovića i tajkunskih medija poznat je po promociji steroida što možete videti u priloženom videu: 

Takođe, podsećamo, doktor Branimir Nestorović pre i posle decembarskih izbora kategorički je odbijao da podrži opoziciju.

Sada, nakon što mu je zbog manjkavosti oborena lista Pravi mi u srpskoj Atini, obrnuo je ploču, te je Nestorović izašao iz ormara i najavio podršku jednoj opozicionoj listi.

sledeća vest

TV

Live TV

Sramna rezolucija je samo papir! Svet pamti ko se služi bombama, a ko zakonom!

Nedavno glasanje o Rezoluciji u Srebrenici bilo je vrlo tesno. Ako se saberu oni koji su bili uzdržani, brojke idu u drugom smeru. Predsednik Vučić postavio je pitanje kome je potrebna ova rezolucija i zašto o njoj govorimo baš sada, međutim, odgovore nije dobio. Na ovu temu u emisiji „Info dan“ govorili su Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Aleksandar Jerković iz pokreta „Nema nazad, iza je Srbija“ i Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs