Pevačicin muž izvršio samoubistvo! Velika tragedija u domu Prijovićeve

od strane | jul 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Natali je istakla da se još uvek nije oporavila od tragičnog događaja koji ju je zadesio pre šest meseci, ali da joj je takmičenje dosta pomoglo da skrene svoje misli.

Natali Prijović, finalistkinja osme sezone muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ osvrnula se na svoje učešće u pomenutoj emisiji, a tom prilikom se dotakla i porodične tragedije koja ju je zadesila.

Naime, pevačicin suprug je pre šest meseci izvršio samoubistvo, što je za nju bio veliki udarac. 

– Evo večeras sam sama, Nenad treba da bude tu pored mene, kada sam pevala pesmu u finalu, bio je toliko nervoze, besa. Nisam to prevazišla i ne znam da li ću moći. Emisija mi je mnogo pomogla, imala sam drugi fokus, ne samo to ružno što se desilo – zaključila je ona.

Foto: Youtube printscreen

 

Natali je istakla da joj je jedan od najlepših trenutaka u takmičenju bio kada je zapevala sa Milanom Đorđevićem iz grupe „Neverne Bebe“.

– To nije samo u emisiji, nego ja mislim i u životu jedno od najlepših sećanja, duet sa Milanom Đurđevićem. To je bilo nešto vanvremenski, apsolutno fenomenalno. Imala sam priliku da se uključim kao gost u njegovom intervju. Čovek je neverovatan, to je moj ideal muzički, ali i sve što govori – rekla je ona. 

Foto: Youtube printscreen

 

Finalistkinja kaže da u dubini duše priželjkuje saradnju sa popularnim sastavom.

– To ne znam, pitajte njega, ali ja bih volela. Ko ne bi voleo? Ne razmišljam puno, pogotovo posle svega što se dogodilo, živim dan za dan. Neću da se prebacim u budućnost, ako bude nešto, biće fenomenalno – dodaje ona.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Sport

Fudbal

Vojvodini 1,2 miliona evra od Sergejevog transfera

Fudbalski klub Vojvodina zaradiće od transfera Sergeja Milinkovića Savića 1,2 miliona evra, saznaje Informer. Vezista je u klubu iz Novog Sada prošao sve mlađe kategorije, tako da Novosađanima sleduje tri odsto od svakog njegovog narednog transfera.

Opširnije

Izvor: Informer.rs